OM KVALITET

Varerne her i shoppen produceres på forskellig vis.
Her får du et overblik over de forskellige kvaliteter.

Miljøvenlig produktion er naturligvis valgt på alle produktioner. Det betyder at papir, farver og andre materialer er valgt udfra deres bæredygtighed så vi passer så godt som muligt på naturen. Papiret enten Svanemærket eller FSC-godkendt og trykfarver vandbaseret. Alt er produceret i enten Danmark eller nærtliggende lande i Europa og sætter dermed et mindre CO2 spor når det fragtes til dig.
 

PLAKATER

 
OFFSET
4-farve trykt ved bogtrykker på Østerbro. Papiret er 190 g ubestrøget offsetpapir, hvilket vil sige at kvaliteten er som i en god kunstbog – mat i overfladen og lækker kvalitet. Plakaten sendes fra mit arkiv på Vesterbro i København.
 
ART PRINT
Gicleé kunsttryk. Glat og mat papir (240g) af høj kvalitet med en let, finkornet overfladestruktur. Motivet står skarpt og levende med stor tæthed og livlige farver. Gicleé-tryk er den ypperste kvalitet inden for digital kunsttryk på papir.
 

INDRAMMET

 
OVERFLADE-RAMME
En subtil og moderne indramning. Rammen er meget tynd, har en glat satin-overflade og ikke noget glas. Motivet er trykt på fotopapir og monteret på en hård skumplade så det flugter med overfladekanten af rammen. Overfladen kan aftørres med tør klud. Selve rammen er af massivt træ og har en dybde på 30 mm fra væggen. Værket leveres simpelthen klar til ophængning. Rammen findes i sort eller hvid og jeg har valgt den jeg synes passer bedst til det enkelte motiv.
 

SOUVENIRS

 
KRUS
De keramiske krus er ekstremt holdbare og tåler selvfølgelig en tur i opvaskemaskinen. Motivet påføres en keramisk glasur som både fremhæver farver og gør kruset modstandsdygtig overfor ridser. Størrelsen er standard kaffekrus (33 ml).
 
PUSLESPIL
Brikkernes kvalitet er helt i top. Overfladen er lakeret så lyset ikke reflekteres og brikkerne er standset ud i 2,2 mm førsteklasses karton. Materialerne er 
DIN-EN 71-standard som sikrer din sundhed. Puslespillet leveres i en box med motivet påtrykt.