PLOXX og dig

Forsendelse
For at gøre det enkelt for Jer kunder, har jeg inkluderet fragten, til adresser i Danmark, på alle køb her på siden. Leveringstid i Danmark 1-5 dage. Plakater sendes rullet i kraftig pap-emballage og indrammede værker forsvarligt med bobbelplast og alt hvad der skal til. Nogle gange er posten bare langsom, så hvis du har problemer med modtagelsen, så skriv til mig – vi finder altid en løsning.

Personlige informationer
PLOXX.dk er hosted hos Shopify og betaling af varer sker via sikre betalingsmoduler - se efter den lille hængelås, som betyder at forbindelsen krypteres og dermed er sikker for både PLOXX og dig. De informationer PLOXX erhverver i forbindelse med ekspedition af varer (navn, adresse og e-mail) forbliver fortroligt hos PLOXX. Informationerne bruges KUN i forbindelsen med køb hos os.

Hvis du ikke er tilfreds?
Du har altid mulighed for at returnere varer inden for 14 dage. Hvis du er i tvivl om noget så kontakt mig endelig på: info@ploxx.dk. Du skal dog selv betale porto, hvis du ønsker at returnere dit køb.

Hvis du er i tvivl om andet?
Kontakt mig på info@ploxx.dk  

Vil du sælge mine plakater?
Ejer eller bestyrer du en butik, et galleri eller en webshop hvor mine plakater vil passe ind, så skriv til mig på info@ploxx.dk

Miljø
Jeg gør hvad jeg kan for at imødekomme bæredygtighed. Fortrykte plakater er produceret i Danmark og ellers foregår produktion på et Svanemærket trykkeri som lever op til følgende krav:

  • Brug af miljørigtigt papir
  • Brug af vegetabilske trykfarver
  • Genanvendelse af tryksager
  • Minimering af affald, herunder papir
  • Brug af vedvarende energi
  • Hensyn til det kemiske arbejdsmiljø