PLOXX og dig

Forsendelse
For at gøre det enkelt for Jer kunder har jeg inkluderet fragten i alle køb her på siden. Leveringstid i Danmark 3-5 dage. Plakater sendes rullet i kraftig pap-emballage. Nogle gange er posten bare langsom, så hvis du har problemer med modtagelsen, så skriv til mig – vi finder altid en løsning.

Personlige informationer
PLOXX.dk er hosted hos Shopify og betaling af varer sker via Paypal. Begge internationalt anerkendte virksomheder, der på hver deres område værner om sikkerheden for deres kunder. De informationer PLOXX erhverver i forbindelse med ekspedition af varer (navn, adresse og e-mail) forbliver fortroligt hos PLOXX. Informationerne bruges KUN i forbindelsen med køb hos os.

Hvis du ikke er tilfreds?
Du har altid mulighed for at returnere varer inden for 14 dage. Hvis du er i tvivl om noget så kontakt mig endelig på: info@ploxx.dk. Du skal dog selv betale porto, hvis du ønsker at returnere dit køb.

Hvis du er i tvivl om andet?
Kontakt mig på info@ploxx.dk  

Vil du sælge mine plakater?
Ejer eller bestyrer du en butik, et galleri eller en webshop hvor mine plakater vil passe ind, så skriv til mig på info@ploxx.dk

Miljø
For at imødekomme bæredygtighed bliver alt produceret i Danmark. Fremadrettet vil produktion ske på trykkeri der er Svanemærket og som lever op til følgende krav:

  • Brug af miljørigtigt papir
  • Brug af vegetabilske trykfarver
  • Genanvendelse af tryksager
  • Minimering af affald, herunder papir
  • Brug af vedvarende energi
  • Hensyn til det kemiske arbejdsmiljø

 

CUSTOMERS OUTSIDE DENMARK

At the moment I do not ship outside Denmark. If you have any questions or requests please let me know by mail: info@ploxx.dk