OM KVALITET

Varerne her i shoppen produceres på forskellig vis.
Her får du et overblik over de forskellige kvaliteter.

Miljøvenlig produktion er såvidt muligt valgt på alle produktioner. Det betyder at papir er enten Svanemærket eller FSC-godkendt og trykfarver vandbaseret og alt så ECO-venligt som muligt. Alt er produceret i enten Danmark eller nærtliggende lande i Europa og sætter dermed et mindre CO2 spor, når det fragtes til dig, end hvis det kom fra fx Kina.
 

PLAKATER

 
OFFSET
4-farve trykt ved bogtrykker på Østerbro. Papiret er 190 g ubestrøget offsetpapir, hvilket vil sige at kvaliteten er som i en god kunstbog – mat i overfladen og lækker kvalitet. Plakaten sendes fra mit arkiv på Vesterbro i København.
 
ART PRINT
Kunsttryk på mat papir (230g) af høj kvalitet med en let, finkornet overfladestruktur. Motivet står skarpt og levende med stor tæthed og livlige farver. Plakaterne er samme kvalitet som du kan finde på kunstmuseer og lignende.
 

PLAKATER I RAMME

INDRAMMET
Selve rammen er af massivt egetræ med rigtigt glas og har en dybde på ca. 15 mm fra væggen. Motivet printes som ART PRINT og monteres i rammen. Herefter pakkes den forsvarligt og sendes til dig. Værket leveres simpelthen klar til ophængning. Standard rammen er sort egetræ, men findes også i natur og mørk egetræ – skriv til mig hvis det har interesse. På billedet er vist 50 x 70 cm – vær opmærksom på at forholdet mellem rammen og motivet vil fornemmes anderledes i andre mål. Alt produceres og monteres i Danmark.
 

SOUVENIRS


 
KERAMISKE KRUS
Krusene er ekstremt holdbare og tåler selvfølgelig en tur i opvaskemaskinen. Motivet påføres en keramisk glasur som både fremhæver farver og gør kruset modstandsdygtig overfor ridser. Størrelsen er standard kaffekrus (33 ml). Kruset produceres i Frankrig og jeg sender det til dig i ECO-venlig indpakning.
 
PUSLESPIL
Brikkernes kvalitet er helt i top. Overfladen er lakeret så lyset ikke reflekteres og brikkerne er standset ud i 2,2 mm førsteklasses karton. Materialerne er 
DIN-EN 71-standard som sikrer din sundhed. Puslespillet leveres i en box med motivet påtrykt.