OM KVALITET

Varerne her i shoppen produceres på forskellig vis.
Her får du et overblik over de forskellige kvaliteter.

Miljøvenlig produktion er såvidt muligt valgt på alle produktioner. Det betyder at papir og trykfarver er så ECO-venligt som muligt. Alt er produceret i enten Danmark eller nærtliggende lande i Europa i bestræbelsen på at afsætte et mindre CO2 spor, når det fragtes til dig, end hvis det kom fra fx Kina.
 

PLAKATER

 
OFFSET
4-farve trykt ved bogtrykker på Østerbro. Papiret er 190 g ubestrøget offsetpapir, hvilket vil sige at kvaliteten er som i en god kunstbog – mat i overfladen og lækker kvalitet. Plakaten sendes fra mit arkiv på Vesterbro i København.
 
ART PRINT
Kunsttryk på mat papir (230g) af høj kvalitet med en let, finkornet overfladestruktur. Motivet står skarpt og levende med stor tæthed og livlige farver. Plakaterne er samme kvalitet som du kan finde på kunstmuseer og lignende.
 

PLAKATER I RAMME

Kunstplakat med abstrakt motiv i farverne, blå, rød og brun på grå baggrund. Designet af billedkunstner Christian Ramsø.
FRAMED (indrammet)
Selve rammen er af massivt egetræ og har en dybde på ca. 15 mm fra væggen. Motivet printes som ART PRINT og monteres i rammen med rigtigt glas – dog undtaget de største størrelser som monteres med akrylplade. Herefter pakkes forsvarligt og sendes til dig – værket leveres simpelthen klar til ophængning. Rammerne findes i et større farveudvalg, og vi har valgt de farver som vi mener matcher de enkelte værker – tag kontakt hvis andre farver har interesse. På billedet er vist 50 x 70 cm – vær opmærksom på at forholdet mellem rammen og motivet vil fornemmes anderledes i andre mål. Alt printes, monteres og sendes fra Danmark.
 

SOUVENIRS


 
KERAMISKE KRUS
Krusene er ekstremt holdbare og tåler selvfølgelig en tur i opvaskemaskinen. Motivet påføres en keramisk glasur som både fremhæver farver og gør kruset modstandsdygtig overfor ridser. Størrelsen er standard kaffekrus (33 ml). Kruset produceres i Frankrig og bliver sendt til dig i ECO-venlig indpakning.