OM PLOXX

Plakaterne du finder her i shoppen er skabt af billedkunstner og designer Christian Ramsø eller i samarbejde med ligesindede. Baggrunden for de forskellige designs udspringer af en lille indsigt eller filosofi, så der både er noget for sindet og for øjet når de skal på væggen. Det kan være lidt kunstnerisk skævhed, en indsigtsfuld læring eller noget derimellem.

Se dig lidt omkring og hvis du er vild med hvad du ser, så hjælp ved at fortælle andre om PLOXX poster shop – det betyder mere end du måske tror! Se link til sociale medier nederst på siden: LIKE, PIN, POST alt hvad du kan. Du kan læse lidt om Ramsø og baggrunden for shoppen HER!

At udtænke kreative og visuelle koncepter er det jeg lever af. Derfor beder jeg om at der ikke at genskabes eller reproduceres noget som helst uden jeg har godkendt det først. Jeg ejer alle rettigheder til alt hvad siden indeholder, med mindre andet er angivet. Det betyder at det kræver min tilladelse hvis grafiske eller konceptuelle elementer bruges som andet end reklame for mig eller ploxx.dk.

Kontakt mig gerne på mail.

aloha fra Ramsø